whycomputer.com >> Datornätverk >  >> Internet

Vad innebär att reblogga på Tumblr?

Att reblogga på Tumblr är ett sätt att dela ett inlägg du gillar, likt att retweeta på Twitter eller gilla ett inlägg på Facebook. Allt du rebloggar läggs till på din personliga Tumblrblogg så att dina följare kan se det. Andra Tumblr-användare kan i sin tur reblogga ditt innehåll.

Reblogga från instrumentpanelen

När du bläddrar i instrumentpanelen hittar du ett inlägg du vill dela – klicka på rebloggikonen (två pilar som bildar en cirkel). "Reblogga" visas när du håller musen över ikonen. Du kan lägga till egna texter, HTML, länkar eller bilder innan du klickar på Reblogga för att publicera inlägget med dina tillägg. Originalförfattaren får en notis varje gång deras innehåll rebloggas.

Rebloggstatistik

Under ett inlägg finns en notissektion som visar hur många gånger innehållet har rebloggats eller gillats. Här kan du se användarnamnen för alla som rebloggat eller gillat, eventuella redigeringar de gjort samt originalförfattarens namn. Du kan följa användare genom att klicka på "+"-ikonen eller besöka rebloggat innehåll genom att klicka på pilen.

Reblogga eget innehåll

Om du har flera Tumblrbloggar och vill dela samma inlägg med alla följargrupper, kan du reblogga ditt eget innehåll. Klicka på rebloggikonen på inlägget, välj den blogg du vill posta på, lägg till eventuella tillägg och klicka sedan Reblogga.

Ytterligare funktioner

Om du gillar ett inlägg men inte vill reblogga det till din egen blogg, kan du gilla det genom att klicka på hjärta-ikonen längst ner i inlägget. "Gilla" visas vid hovring. Författaren får en notis varje gång deras inlägg gillas. Om någon annan Tumblr-användare gillar eller rebloggar ett av dina inlägg får du en notis i instrumentpanelen.


URL:https://sv.whycomputer.com/internet/1014019104.html

Internet
  • Vad innebär "Stäng alla webbläsarfönster i Windows"?

    Definition Inställningar för programvaruinstallationer kräver ofta att du stänger alla öppna webbläsarfönster och flikar. Det betyder att du måste stänga varje fönster eller flik du har i din webbläsare – ibland även själva webbläsarprogrammet. I vissa webbläsare stängs inte alla fönster om du bara

  • Vad betyder HTTP 1.1 – Service Unavailable?

    HTTP – Hypertext Transfer Protocol HTTP står för Hypertext Transfer Protocol och är protokollet som gör det möjligt att överföra data mellan en klient (t.ex. webbläsare) och en server. Det används inte bara för att hämta webbsidor utan även för uppgifter som namnservrar och distribuerade objektsys

  • Vad är 'Trending Now' på Yahoo?

    Yahoo! är en ledande sökmotor och erbjuder en rad webbaserade tjänster. På hembladet visas de mest populära sökresultaten i sektionen Trending Now, som ger användarna en snabb överblick över dagens heta ämnen. När du klickar på ett av de trendiga sökorden öppnas Yahoo!s söksida med relevanta resulta

Datornätverk © https://sv.whycomputer.com