whycomputer.com >> Datornätverk >  >> Internet

Finns det ett sätt att se de meddelanden du skickat på Tumblr?

Tumblr erbjuder en "Ask"-funktion som låter dig skicka meddelanden till andra bloggar via ett fråge- och svarformulär. När du svarar på frågor kan du antingen publicera ditt svar på din blogg som ett offentligt inlägg eller svara privat direkt till den som ställde frågan. Meddelandesystemet på Tumblr hanteras via "Ask"-sidan och instrumentpanelen på bloggar som har funktionen aktiverad.

Förlorade meddelanden

"Ask"-funktionen är troligen det enklaste sättet att skicka meddelanden och kommunicera med andra användare på Tumblr. När du får nya meddelanden visas ett tal bredvid kuvertikonen i din instrumentpanel. När du klickar på ikonen öppnas din inkorg där du kan se alla inkommande meddelanden. Detta är så långt det går med meddelandehanteringen på Tumblr. Per publiceringstidpunkten finns det inget sätt att se tidigare skickade meddelanden, meddelanden som mottagits av andra eller statusen för ett skickat meddelande.


URL:https://sv.whycomputer.com/internet/1014019372.html

Internet
  • Så här får du tag på skickade AT&T-textmeddelanden

    AT&T erbjuder ett brett sortiment av mobila enheter – från smarta telefoner och PDAs till klassiska flip-telefoner. De flesta av dessa telefoner stödjer SMS och MMS, så du kan både skicka och ta emot textmeddelanden. När du får ett meddelande lagras det i mappen Inbox, och alla meddelanden du skicka

  • Kan andra se ditt meddelande på Facebook?

    Facebooks chatt- och meddelandefunktioner är avstängda från resten av ditt nätverk, så privata meddelanden mellan dig och en annan användare är osynliga för någon annan (förutom om någon tittar över din axel eller loggar in på ditt konto). Men om ditt meddelande blir ett inlägg eller en kommentar på

  • Vad händer när du tar bort din Tumblr?

    Om du har tappat entusiasmen för att omblogga animerade GIF:er och scrolla genom en oändlig dashboard, är den enklaste vägen att stänga av kontot att ta bort ditt Tumblr helt och hållet. När du har gjort det går det inte att återställa, och vad som händer beror på om du raderar en primär eller sekun

Datornätverk © https://sv.whycomputer.com