whycomputer.com >> Datornätverk >  >> Digitala medier

Så plundrar du i World of Warcraft utan att klicka med musen

Automatisk plundring

När du besegrar en fiende i World of Warcraft kan du vanligtvis klicka på dödsbrädet för att plundra föremålen. Denna process kallas plundring.
Som standard måste du klicka på varje föremål i plundringsfönstret, vilket snabbt blir tröttsamt.
För att påskynda detta finns funktionen Auto Loot som samlar in all utrustning automatiskt utan att du behöver klicka på varje enskilt objekt.

Tryck Esc för att öppna huvudmenyn i World of Warcraft och välj Interface Options.

Gå till fliken Game och välj Controls. Markera kryssrutan bredvid Auto Loot i fönstret till höger om den inte redan är markerad.

Under Loot Key klickar du på den gula nedåtpilen. Du kan välja None om du vill plundra automatiskt utan att trycka på någon extra knapp.
Alternativt kan du välja en modifierare, som Ctrl eller Shift.
Om du väljer en modifierare måste du hålla ner den knappen medan du plundrar för att samla föremålen.


URL:https://sv.whycomputer.com/media/1014016341.html

Digitala medier
  • Kopiera låtar till din iPod utan iTunes

    iTunes var utformat för att synkronisera media till iPod, men många Windows‑användare upplever att programmet är för långsamt eller att det gör andra öppna applikationer långsamma. Ett antal företag erbjuder gratis iPod‑hanterare som låter dig överföra musik utan iTunes. Nedan visas hur du använder

  • Så här får du din muspekare att lysa

    Vill du ge din dator ett mer personligt och färgglatt uttryck kan du få muspekaren att lysa. Windows‑standardteman saknar ofta den extra glansen, men med ett kostnadsfritt nedladdningspaket blir det enkelt att göra pekaren skimrande. Steg 1 Hämta ett gratis tema med glödande muspekare, t.ex. från RW

  • Så här döljer du din kamera i Skype

    Hur du döljer din kamera i Skype Skype gör det enkelt att tala med någon ansikte mot ansikte, men ibland vill du bara chatta med text eller röst. Du kan därför dölja din webcam utan att behöva koppla ur den. Det går att stänga av videofunktionen via Inställningar, vilket gör att ingen ser dig, men d

Datornätverk © https://sv.whycomputer.com