Datornätverk
Att rensa din Kindle innebär att radera allt innehåll du någonsin har lagt till enheten och återställa alla inställningar till fabriksstandard. Processen är särskilt användbar när du säljer enheten eller bara ger bort den, så att mottagaren inte får ditt personliga innehåll. Dessutom kan en återställning ofta lösa slumpmässiga mjukvaruproblem som kan uppstå över tid. Stegen varierar något beroende på om du har en vanlig Kindle eller Kindle Fire.
Tryck på knappen "Hem" för att gå tillbaka till startsidan.
Tryck på knappen "Meny", bläddra ner och välj "Inställningar".
Tryck på "Meny"-knappen igen.
Välj "Återställ till fabriksinställningar" och bekräfta med "OK".
Tryck på den lilla kugghjulet för att öppna rullgardinsmenyn och välj "Mer".
Dra fingret uppåt för att scrolla ner och tryck på "Enhet".
Bläddra ner och välj "Återställ till fabriksinställningar". Tryck på "Radera allt" för att bekräfta.
När du köper en e‑bok på Amazon.com via din Kindle levereras filen i ett proprietärt format som stöder författarlicenser och DRM. Kindle accepterar även andra format, bland annat MOBI‑filer från MOBI Reader. För att överföra din samling av MOBI‑böcker kan du antingen skicka dem som bilagor i ett e‑m
Hur du kan hålla din Kindle-låda organiserad Med en Kindle kan du lagra upp till 3 500 böcker, men att ha alla på en gång är inte alltid praktiskt. Genom att arkivera lästa titlar flyttar du dem till Amazons servrar – de tas bort från enheten men kan återhämtas när som helst. Steg 1 – Gå till starts
Anslutning av Kindle till Mac Den Kindle, liksom en Mac, är utformad för att vara användarvänlig. Du behöver vanligtvis inte ansluta Kindle till datorn för att få tillgång till Amazon-butiken eller synka kontot – det går direkt från enheten. Men när du vill överföra filer som du har laddat ner från