whycomputer.com >> Datornätverk >  >> Sociala medier

Hur du tar bort eller redigerar en kommentar på någon annans Facebook-vägg

Du har full kontroll över ditt namn och dina inlägg på Facebook, både på din egen tidslinje (tidigare känd som din "vägg") och på vänners. Det inkluderar att redigera och ta bort kommentarer du lämnar på deras tidslinjer. Om du till exempel har skrivit en kommentar på en väns inlägg och sedan ångrar dig eller vill formulera dig bättre, kan du enkelt redigera eller radera kommentaren.

Steg 1: Logga in på Facebook

Gå till Facebooks webbplats eller öppna appen och logga in med ditt konto.

Steg 2: Hitta vännen

Skriv vänens namn i sökfältet "Sök efter personer, platser eller saker" högst upp. Klicka på deras namn när det visas för att öppna deras profil.

Steg 3: Leta upp kommentaren

Bläddra ner på vänens tidslinje till det inlägg du kommenterade. Placera muspekaren över kommentaren (eller tryck och håll på mobilen) så visas en penselikon till höger.

Steg 4: Redigera eller radera

Klicka på penselikonen för att öppna edit-menyn. Välj Redigera för att ändra texten, eller Ta bort för att radera den helt. Bekräfta borttagning genom att trycka Bekräfta. Observera att redigeringshistoriken fortfarande synliggörs via länken Redigerad under kommentaren.

På mobilen trycker du och håller på kommentaren för att öppna alternativet för redigering eller borttagning.


URL:https://sv.whycomputer.com/sociala-media/1014011330.html

Sociala medier
  • Så här hittar du någon på Facebook eller MySpace

    Facebook och MySpace är sociala nätverk som gör det enkelt att hålla kontakt med vänner. Du kan skicka meddelanden, se uppdateringar och snabbt hitta någon du vill lägga till som vän. Nedan följer en kort guide för hur du söker och skickar vänförfrågningar på båda plattformarna. Hitta en vän på Face

  • Så tar du bort ett Facebook‑konto för alltid

    Ta bort ditt Facebook‑konto permanent Om du vill skydda din integritet kan du radera ditt Facebook‑konto för alltid. När kontot har raderats kan det inte återaktiveras, och all information – vänlistor, meddelanden, bilder och annan data – tas bort permanent från Facebooks servrar. Det finns två alte

  • Så här lägger du in QuickTime på Facebook

    Att bädda in en fil gör den till en del av sidan, så att dina besökare enkelt kan titta på och njuta av ditt innehåll. Genom att bädda in en QuickTime-fil på din Facebook-sida får du ett extra sätt att engagera dina vänner och förstärka ditt meddelande. Filen kan innehålla video, grafik eller andra

Datornätverk © https://sv.whycomputer.com