Datornätverk
Om du har länkat ditt Tumblr‑blogg till ditt Facebook‑konto syns dina inlägg, gillanden och svar på din tidslinje. För att förhindra att Tumblr publicerar automatiskt kan du avmarkera raderna “Dela inlägg på din tidslinje”, “Dela gillanden på din tidslinje” och “Dela svar och svar på din tidslinje” i Facebook‑avsnittet på Tumblr‑inställningarna. För att helt avbryta integrationen måste du ta bort länken mellan de två kontona.
Inlägg från Tumblr på Facebook visas via Tumblr‑appen som är installerad i ditt konto.
Logga in på Facebook, klicka på kugghjulsikonen och välj Kontoinställningar för att komma till sidan för allmänna kontoinställningar.
Klicka på Appar i den vänstra menyn för att se alla appar som är installerade på ditt konto. Tumblr‑appen ansvarar för att posta ditt innehåll på tidslinjen.
Klicka på ✕ till höger om Tumblr‑appen. Markera rutan “Ta bort all din Tumblr‑aktivitet på Facebook” om du vill radera all tidigare aktivitet från tidslinjen.
Klicka på Ta bort för att bekräfta. När du har gjort det försvinner Tumblr‑appen från listan och du kan inte längre posta via Tumblr på din tidslinje.
Facebook är ett socialt nätverk som låter dig hålla koll på dina vänner, var de än befinner sig. Ett av de bästa sätten att hålla kontakten är att ha uppdaterad kontaktinformation på din profil så att familj och vänner alltid kan hitta dig. Följ dessa enkla steg för att redigera din kontaktinformati
Ladda upp en YouTube‑video på Facebook Facebook är ett socialt nätverk där du kan dela information, bilder och videor med vänner och familj. Förutom att posta egna bilder har plattformen utvecklats till ett smidigt sätt att dela spännande innehåll från andra webbsidor, bland annat YouTube. Nu tar de
Facebook är ett populärt socialt nätverk som används världen över. Det är ett utmärkt sätt att hålla kontakten med vänner, återuppta gamla vänskaper och möta nya människor. Facebook har ett praktiskt sökverktyg som låter dig leta efter vänner och familj. Du kan filtrera sökresultaten efter olika kat