Datornätverk
Om du anger fel lösenord för många gånger blir din iPhone inaktiverad, vilket innebär att du inte kan försöka igen under en viss tidsperiod. Om du fortsätter ange fel lösenord ökar perioden, upp till tio år. När iPhone är inaktiverad måste du återställa den för att återfå åtkomst. Detta görs på den dator som du senast synkroniserade med.
Anslut USB-kabeln för den inaktiverade iPhone till telefonen och den andra änden till en USB-port på datorn du senast synkroniserade med.
Öppna iTunes (om den inte startar automatiskt).
Klicka på iPhone‑namnet i “Devices”‑avsnittet på vänster sida i iTunes. Sammanfattningssidan öppnas.
Klicka på “Restore”‑knappen i mitten av sammanfattningssidan. En dialogruta öppnas.
Välj att säkerhetskopiera enheten. I nästa dialogruta klickar du på “Restore”. Håll iPhone ansluten hela tiden.
När återställningen är klar öppnas en ny sida i iTunes där du kan välja att konfigurera iPhone som ny eller återställa från en backup. Välj ett backupdatum från rullgardinsmenyn eller gå igenom installationsprocessen och välj vilka media du vill synkronisera.
Detta är en steg‑för‑steg‑guide för att radera ett glömt iPhone‑lösenord med iTunes (eller Finder på macOS Catalina och senare). Att återställa telefonen till fabriksinställningarna raderar alla data, så se till att du har en backup innan du börjar. Steg 1 – Förberedelse 1. Anslut din iPhone till da
iPhone är en populär mobiltelefon från Apple som låter dig sätta ett lösenord för att skydda dina data och samtal. Om du känner till ditt lösenord kan du låsa upp skärmen på bara tre enkla steg. Om du har glömt det behöver du återställa telefonen via iTunes, vilket kräver att du säkerhetskopierar da
Instruktioner Steg 1 – Skapa eller logga in på ditt AT&T‑konto Öppna AT&T:s webbsida för trådlösa tjänster och registrera ett nytt konto eller logga in på ett befintligt. Om du är nybörjare behöver du ange identitetsinformation, till exempel telefonnummer, adress och de sista fyra siffrorna i ditt p