Datornätverk
Om du inte längre behöver ditt Yahoo‑konto är det bäst att radera det för att sluta få e‑post och för att säkerställa att dina personuppgifter tas bort från Yahoo:s tjänster.
Att stänga ditt konto raderar också ditt medlemskap på alla andra Yahoo‑tjänster, till exempel Flickr, Monster, Yahoo Groups och Finance Portfolio.
Öppna Yahoo‑s konto‑raderingssida och logga in med ditt användarnamn och lösenord.
Kontrollera att användar‑ID:n längst upp på sidan stämmer, och läs igenom informationen nedan som beskriver vilka betalda tjänster som avslutas, vilka andra tjänster som påverkas och villkoren för kontorradering.
Bekräfta din identitet genom att ange ditt lösenord en gång till i fältet under “Är du säker på att du vill avsluta ditt Yahoo‑konto?”.
Skriv in säkerhetskoden som visas i rutan för att bekräfta att du är en människa och vill radera kontot.
Klicka på “Avsluta detta konto”.
Photobucket har ett dedikerat verktyg för att radera ditt konto. Hur du använder verktyget skiljer sig lite beroende på om du har ett Gratis- eller Plus-konto. Säkerhetskopiera bilder och videor du vill behålla innan du fortsätter.Ta bort ett gratis Photobucket-kontoLogga in, klicka på pilikonen bre
Hur du stänger ditt Yahoo Mail-konto Om du inte längre använder Yahoo Mail eller planerar att byta e-posttjänst är det dags att stänga ditt konto. När du avslutar ditt konto raderas alla dina data och inställningar från alla Yahoo-tjänster, inklusive HotJobs, Yahoo Small Business och Yahoo Geocities
Hotmail är en gratis e‑posttjänst från Microsoft som tillhör Windows Live. Tjänsten lanserades 1996 och såldes till Microsoft 1997 för 400 miljoner dollar. I 2009 hade Hotmail nästan 300 miljoner konton. Steg för att stänga ditt Hotmail-konto Steg 1 Logga in på ditt Hotmail-konto och klicka på Hjäl