Datornätverk
AOL var en gång en populär internetleverantör som lockade miljoner kunder på grund av sin användarvänliga webbläsare och e-postapplikationer. På grund av sitt enkla gränssnitt och öppna plattform har AOL dock blivit ett mål för hackare som kan kompromissa ditt konto genom att skicka spam. Lyckligtvis har AOL samlat en enkel steg-för-steg-process för att hjälpa dig radera ditt hackade konto.
Gå till AOL:s inloggningssida. Om kontot har hackats måste du bekräfta din identitet och välja ett nytt lösenord. Klicka på "Glömt lösenord", ange ditt användarnamn och dina säkerhetsbokstäver, sedan klicka på "Nästa".
Fyll i den information som begärs på nästa sida. Du kommer att bli ombedd att svara på din säkerhetsfråga samt ange ditt för- och efternamn. Ange informationen och fortsätt. Du kommer sedan att bli ombedd att skapa ett nytt lösenord – gör det och klicka på "Fortsätt".
Välj "Hantera mitt AOL-konto" under "Tjänstealternativ" och klicka på "Fortsätt". På nästa sida klicka på "Avbryt". Läs igenom hela avtalets villkor när du avbryter, och kom ihåg att du inte kommer att kunna återställa ditt användarnamn efter avbrytandet. Välj ditt skäl för avbrytning och klicka sedan på "Avbryt konto".
Hotmail är en gratis e‑posttjänst från Microsoft som tillhör Windows Live. Tjänsten lanserades 1996 och såldes till Microsoft 1997 för 400 miljoner dollar. I 2009 hade Hotmail nästan 300 miljoner konton. Steg för att stänga ditt Hotmail-konto Steg 1 Logga in på ditt Hotmail-konto och klicka på Hjäl
Om du har lagt till AOL-verktyget i Internet Explorer kan du snabbt ta bort det och återvinna utrymme på din dator. Steg 1 Öppna Internet Explorer och klicka på Verktyg i menyraden högst upp. Steg 2 Välj Hantera tillägg från rullgardinsmenyn. Ett fönster öppnas med en lista över alla tillägg du har
Ta bort ditt Facebook‑konto permanent Om du vill skydda din integritet kan du radera ditt Facebook‑konto för alltid. När kontot har raderats kan det inte återaktiveras, och all information – vänlistor, meddelanden, bilder och annan data – tas bort permanent från Facebooks servrar. Det finns två alte