Datornätverk
Så länge du använder sociala nätverket Twoo samlar webbplatsen in data om dig, din profil och all aktivitet du utför medan du är inloggad. TechCrunch har rapporterat klagomål från vissa användare som menar att sidan skickar för många meddelanden till anslutna vänner på sociala medier. Att radera ditt Twoo-konto stoppar meddelanden, aviseringar och datainsamling.
Gå till "Inställningar" och klicka på "Redigera" i kontobereich, därefter "Radera konto". Du blir tillfrågad att bekräfta borttagningen – svara ja. Nästa steg är att ange varför du raderar, så jämförs ditt svar med andra användares. Slutligen skriver du in ditt lösenord och bekräftar en gång till för att slutföra raderingen.
För att förhindra obehörig borttagning krävs lösenordet. Om du sparar lösenordet på datorn eller använder en offentlig dator kan någon annan radera kontot utan att behöva lösenordet. Glömt lösenord? Återställ det innan du startar raderingsprocessen.
Radering av kontot påverkar inte anslutna tjänster. Ta bort Twoo‑appar från andra enheter och webbplatser, t.ex. din mobiltelefon och Facebook. Appen på mobilen tas bort som en vanlig app. I Facebooks App Center väljer du "Dina appar" och klickar på "X" bredvid Twoo‑posten för att radera den.
Även efter radering behåller Twoo viss information om dig. Det samlar in data om din profil, IP‑adress, dator och annan aktivitet. Enligt sekretesspolicyn sparas data i sex månader efter kontot raderas och raderas sedan. Historik och loggar förblir på servrarna i sex månader, medan kakor som läggs kvar i din webbläsare förfaller efter 100 dagar.
Hotmail är en gratis e‑posttjänst från Microsoft som tillhör Windows Live. Tjänsten lanserades 1996 och såldes till Microsoft 1997 för 400 miljoner dollar. I 2009 hade Hotmail nästan 300 miljoner konton. Steg för att stänga ditt Hotmail-konto Steg 1 Logga in på ditt Hotmail-konto och klicka på Hjäl
Ta bort ditt Facebook‑konto permanent Om du vill skydda din integritet kan du radera ditt Facebook‑konto för alltid. När kontot har raderats kan det inte återaktiveras, och all information – vänlistor, meddelanden, bilder och annan data – tas bort permanent från Facebooks servrar. Det finns två alte
Steg-för-steg guide för att ta bort ett hackat AOL-konto AOL var en gång en populär internetleverantör som lockade miljoner kunder på grund av sin användarvänliga webbläsare och e-postapplikationer. På grund av sitt enkla gränssnitt och öppna plattform har AOL dock blivit ett mål för hackare som kan