Datornätverk
Det enda sättet att radera ditt Gaia Online‑konto är att kontakta deras supportavdelning och begära radering via en supportticket. Eftersom viss information om ditt konto sparas för arkivändamål kan du ta bort den manuellt innan du begär radering. På grund av hur Gaia är programmerad lagras användar‑ID och användarnamn även efter att kontot raderats. Du kan dock ta bort all annan information själv om du inte vill att Gaia ska ha den.
Logga in på ditt Gaia Online‑konto (länk i resurser) och klicka på fliken My Gaia.
Välj Notifications i rullgardinsmenyn Account och kryssa i rutan Global Opt‑Out.
Välj Details i rullgardinsmenyn Account och ta bort all personlig information. Klicka på Save All Changes för att bekräfta.
Gå till avsnittet Submit a Ticket på Gaia Online support‑sida (länk i resurser) när du är säker på att all personlig information har tagits bort.
Välj General Account Inquiry i listan Subject och Account Status i listan Topics.
Välj Delete My Account i listan Sub Topics och skriv in ditt Gaia Online‑användarnamn i fältet Which Account Was Affected?.
Välj ett skäl för radering i rullgardinsmenyn och ange detaljer i det tillhandahållna fältet. Här kan du ge en detaljerad beskrivning eller bara ange att du inte längre vill använda tjänsten.
Klicka på Finish för att skicka ärendet. Du får ett automatiskt svar på din e‑post som bekräftar mottagandet. Inom sju arbetsdagar bör du få svar att ditt konto har raderats.
Photobucket har ett dedikerat verktyg för att radera ditt konto. Hur du använder verktyget skiljer sig lite beroende på om du har ett Gratis- eller Plus-konto. Säkerhetskopiera bilder och videor du vill behålla innan du fortsätter.Ta bort ett gratis Photobucket-kontoLogga in, klicka på pilikonen bre
Hur du hittar ditt PayPal‑konto PayPal är idag den största digitala plattformen för online‑handel och finansiella transaktioner. Plattformen används av både stora företag som eBay och av privatpersoner för att skicka och ta emot pengar, skicka fakturor och hantera betalningar. Med PayPal får du snab
Ta bort ditt Facebook‑konto permanent Om du vill skydda din integritet kan du radera ditt Facebook‑konto för alltid. När kontot har raderats kan det inte återaktiveras, och all information – vänlistor, meddelanden, bilder och annan data – tas bort permanent från Facebooks servrar. Det finns två alte