Datornätverk
Monster.com gör det enkelt för arbetssökande att lägga till flera CV:n på sina profiler, vilket gör att du ibland laddar upp mer än du egentligen behöver. Du kan radera oönskade CV:n, men var försiktig eftersom borttagningen är permanent och inte går att återställa. Även efter att du tagit bort ett CV från Monster.com kan vissa företag fortfarande ha en kopia om de laddat ner ditt CV innan du raderade det från systemet.
Logga in på ditt Monster.com-konto och klicka på "Resumes" för att se dina CV:n.
Klicka på "Delete" bredvid det CV du vill ta bort.
Klicka på "OK" för att bekräfta borttagningen.
Photobucket har ett dedikerat verktyg för att radera ditt konto. Hur du använder verktyget skiljer sig lite beroende på om du har ett Gratis- eller Plus-konto. Säkerhetskopiera bilder och videor du vill behålla innan du fortsätter.Ta bort ett gratis Photobucket-kontoLogga in, klicka på pilikonen bre
Introduktion Om du vill rensa din webbläsare från otillbörligt material eller skydda barn från olämpligt innehåll, följer du nedan enkla steg. Steg 1: Rensa historiken Öppna webbläsarens inställningar och välj att radera historiken. Du kan välja tidsperioden eller ta bort allt. Inställningen finns o
När webbläsarens cache blir full kan den ta upp mycket utrymme på din dator och påverka prestandan. Om du använder Windows Vista finns det alternativ i Kontrollpanelen som hjälper dig att hantera cache i Internet Explorer. För andra webbläsare, såsom Firefox och Google Chrome, kan du använda webbläs