whycomputer.com >> Datornätverk >  >> Programvara

Hur du tar bort Android‑säkerhetskopior från ditt Gmail‑konto

Genom att radera din Android‑säkerhetskopia från Gmail‑kontot kan du aktivera din nya telefon eller surfplatta utan att automatiskt återställa inställningar, lösenord och appinformation från din gamla enhet. Du måste radera säkerhetskopian på din gamla enhet innan du registrerar Gmail‑kontot på den nya. Raderingen påverkar inte e‑post, kontakter, foton eller liknande objekt som synkroniseras via Gmail eller Google‑tjänster.

Steg för steg

  1. Steg 1: Öppna Inställningar på din gamla Android‑enhet.
  2. Steg 2: Välj Sekretess i Inställningar.
  3. Steg 3: Ta bort kryssrutan bredvid Säkerhetskopiera mina data. Bekräfta med OK för att radera säkerhetskopian på Googles servrar. Detta tar bort endast enhetsinställningar, lösenord och appinformation som har säkerhetskopierats.

Tips

  • Du kan också radera säkerhetskopian innan du återställer enheten till fabriksinställningar om du vill börja på nytt.

Varning

  • Informationen gäller Android 2, 3 och 4. Alternativen kan variera i formulering och kanske inte finns på vissa enheter.

URL:https://sv.whycomputer.com/programvara/1014012421.html

Programvara
  • Steg-för-steg guide: Ta bort ditt Photobucket-konto

    Photobucket har ett dedikerat verktyg för att radera ditt konto. Hur du använder verktyget skiljer sig lite beroende på om du har ett Gratis- eller Plus-konto. Säkerhetskopiera bilder och videor du vill behålla innan du fortsätter.Ta bort ett gratis Photobucket-kontoLogga in, klicka på pilikonen bre

  • Hur du hittar ditt PayPal‑konto

    Hur du hittar ditt PayPal‑konto PayPal är idag den största digitala plattformen för online‑handel och finansiella transaktioner. Plattformen används av både stora företag som eBay och av privatpersoner för att skicka och ta emot pengar, skicka fakturor och hantera betalningar. Med PayPal får du snab

  • Så tar du bort ett Facebook‑konto för alltid

    Ta bort ditt Facebook‑konto permanent Om du vill skydda din integritet kan du radera ditt Facebook‑konto för alltid. När kontot har raderats kan det inte återaktiveras, och all information – vänlistor, meddelanden, bilder och annan data – tas bort permanent från Facebooks servrar. Det finns två alte

Datornätverk © https://sv.whycomputer.com