Datornätverk
Electronic Arts (EA) är ett mäktigt företag inom spelindustrin med bästsäljande titlar inom sport, RPG, förstapersonsskjutare, action och fler. Nästan alla EA‑spel erbjuder både online‑spel och möjlighet att ladda ner innehåll via EA:s online‑tjänst. För att få tillgång till någon av dessa funktioner måste du skapa ett EA‑konto – och borttagning är lika enkel som skapandet.
Gå till EA:s supportsida och välj "Kontakta oss" (se Referenser). Denna länk finns på vänster sida under rubriken Supportlänkar.
Fyll i dina kontouppgifter för att öppna e‑postformuläret.
Välj en vilkårlig plattform och ett spel för fälten Plattform och Spel. I kategorin väljer du Mitt konto/fakturering och i underkategorin Kontosuspension/avslutning. Plattform och spel är irrelevant för avslutningen, men måste fyllas i för att processen ska fortgå.
Be om att ditt konto avslutas och förklara anledningen i fältet Fråga. Inkludera ditt skärmnamn, födelsedatum, postnummer samt fakturerings- och betalningsinformation. Om du betald prenumerationen med kreditkort, ange de sista åtta siffrorna på kortet; om du använde en annan betalningsmetod, beskriv den. För Game Time‑kort, ange den sista koden som användes.
Klicka på "Avsluta och spara". Supporten kommer att svara via ditt "Mina frågor"-område på vänster sida under "Min information".
Det spelar ingen roll vilken plattform eller spel du väljer – det påverkar inte kontoborttagningen. Du måste dock fylla i både plattform och spel för att kunna fortsätta processen.
Photobucket har ett dedikerat verktyg för att radera ditt konto. Hur du använder verktyget skiljer sig lite beroende på om du har ett Gratis- eller Plus-konto. Säkerhetskopiera bilder och videor du vill behålla innan du fortsätter.Ta bort ett gratis Photobucket-kontoLogga in, klicka på pilikonen bre
Hotmail är en gratis e‑posttjänst från Microsoft som tillhör Windows Live. Tjänsten lanserades 1996 och såldes till Microsoft 1997 för 400 miljoner dollar. I 2009 hade Hotmail nästan 300 miljoner konton. Steg för att stänga ditt Hotmail-konto Steg 1 Logga in på ditt Hotmail-konto och klicka på Hjäl
Ta bort ditt Facebook‑konto permanent Om du vill skydda din integritet kan du radera ditt Facebook‑konto för alltid. När kontot har raderats kan det inte återaktiveras, och all information – vänlistor, meddelanden, bilder och annan data – tas bort permanent från Facebooks servrar. Det finns två alte