Datornätverk
Att radera ditt Tumblr-blogg tar bort ditt konto permanent, samt alla grupp- och sekundära bloggar, inlägg och sparad kontoinformation. När du har raderat din blogg kan ingen av dessa data återställas. Men du har möjlighet att begära att dina premiumtema flyttas till en annan blogg innan du tar bort kontot, samt att du kan återta din gamla URL för att förhindra att någon annan tar den.
Om du har premiumtema du vill behålla kan du kontakta Tumblr och be dem flytta dem till en annan blogg (se Referenser). Du måste göra detta innan du raderar din huvudblogg, eftersom meddelandet kommer från ditt huvudkonto.
Även om du inte kan återställa något av ditt blogs innehåll kan du registrera dig med samma URL igen – din gamla URL frigörs så snart du raderar bloggen. Detta innebär att andra också kan registrera sig med samma URL, så om du planerar att fortsätta blogga eller inte, är det bäst att skapa ett nytt konto med den gamla URL för att förhindra att någon annan använder den.
Din Blogger-blogg är din personliga webbplats som du kan använda för både personliga och professionella ändamål. Den ger ett snabbt och enkelt sätt att nå ut och interagera med besökare samt dela dina tankar och erfarenheter. Bloggens URL är adressen som användare skriver in för att komma åt dina in
Tumblr.com erbjuder en grundläggande tjänst som låter dig koppla ett eget domännamn till din blogg. För den som använder Tumblr för en professionell blogg ger ett eget domännamn trovärdighet och legitimitet. Tumblr säljer inte domännamn, så du måste först köpa ett hos en annan leverantör. Steg 1 Kö
Om du har tappat entusiasmen för att omblogga animerade GIF:er och scrolla genom en oändlig dashboard, är den enklaste vägen att stänga av kontot att ta bort ditt Tumblr helt och hållet. När du har gjort det går det inte att återställa, och vad som händer beror på om du raderar en primär eller sekun