Datornätverk
Som standard är allt du publicerar på din Tumblrblogg synligt för alla, oavsett om de följer dig eller inte. Tumblr har dock flera sekretessalternativ.
Om bloggen du vill skydda inte är din primära blogg kan du sätta ett lösenord på den. Du kan även göra enskilda inlägg privata, både på primära och sekundära bloggar.
När du har skyddat en blogg med ett lösenord kan ingen annan följa den, men de befintliga följare förblir oförändrade. Inlägg från en lösenordsskyddad blogg visas inte i den offentliga tidslinjen för personer som följer den, men de får se en liten förhandsgranskning av de tre senaste inläggen i sina följarlistor. För att läsa hela inläggen måste de besöka bloggens sida och ange lösenordet.
Privata inlägg är i allmänhet endast synliga för dig när du är inloggad. Ett undantag är när ett privatiskt inlägg publiceras på en gruppblogg där du har bjudit in andra att bidra – dessa medlemmar kan också se inlägget.
Om du har tappat entusiasmen för att omblogga animerade GIF:er och scrolla genom en oändlig dashboard, är den enklaste vägen att stänga av kontot att ta bort ditt Tumblr helt och hållet. När du har gjort det går det inte att återställa, och vad som händer beror på om du raderar en primär eller sekun
Introduktion Tumblr i sig erbjuder ingen direkt betalningsmodell för dina inlägg, men du kan ändå göra din Tumblr‑blogg till en inkomstkälla. För många är det enklaste sättet att placera annonser på sidan eller direkt i inläggen. Genom att använda Tumblr som ett socialt medieverktyg för ditt företag
Sociala medier, innehålls‑hosting och bloggplattformar använder olika juridiska metoder för att visa ditt material offentligt. Tumblr gör dock ingen direkt anspråk på innehållet du lägger upp, vilket innebär att du fritt kan återanvända det på andra platser. Ägarskap Att posta egna skapelser på Tumb