Datornätverk
Instagram gör det enkelt att dela både egna bilder och gillade bilder med din Facebook‑tidslinje. Om du senare bestämmer dig för att sluta dela aktiviteten på Facebook, kan du i flera steg koppla bort kontot via Instagrams inställningar.
1. Öppna Instagram‑appen på din mobil. 2. Tryck på profilikonen längst ner till höger. 3. Gå till Inställningar (kugghjuls‑ eller tre‑punkt‑ikonen). 4. Välj Delningsinställningar. 5. Tryck på Facebook. 6. Här finns två alternativ:
Efter att du avkopplat, kommer inte längre foton eller gillanden att synas på din Facebook‑tidslinje eller i vännernas nyhetsflöde.
Facebook‑appen på iPhone är integrerad med operativsystemet, vilket gör det enkelt att dela bilder från ditt fotobibliotek eller direkt från kameran. Bilderna laddas automatiskt till “Mobile Uploads”‑galleriet och till din tidslinje. Steg 1: Öppna Facebook‑appen Tryck på Facebook‑ikonen på din st
Vill du skicka ett meddelande till en Facebook-användare utan att logga in på Facebook? Det är möjligt genom att skicka ett e‑mail till användarens Facebook-meddelandekonto. Steg 1 Logga in på ditt Gmail-konto på gmail.com. Steg 2 Klicka på Skriv (Compose) i den vänstra menyn för att öppna ett nytt
Facebook erbjuder en tvistprocess för att bestrida köp i appar. Utvecklaren måste hantera tvister inom 72 timmar, annars återbetalar Facebook automatiskt priset. Utvecklaren kan ersätta dig med ett annat köp, kommunicera om fördröjningar eller erbjuda återbetalning. Om du istället väljer att tvista