Datornätverk
Om du ser att någon annans Skype‑användarnamn alltid visas i grått, betyder det att du har blivit blockerad. Du kan fortfarande se personen i din kontaktlista, men för honom eller henne finns du inte längre. Skype isolerar er så att du inte kan se deras online‑status, även om de faktiskt är uppkopplade.
När du eller någon annan väljer att blockera en person behandlas ni som okända. Du kan inte se den andres status och den andra kan inte se dig. Du får ingen avisering om blockeringen. Vid en blockering tas ditt namn bort från den personens kontaktlista, så de får ingen information om du är online. Du kvarstår i deras lista, men du syns aldrig online förrän blockeringen löses.
Twitter Direct Messages (DM) fungerar som en förenklad e-postversion. Inkommande meddelanden markeras med en blå ikonvarning, men du får ingen avisering när ett av dina skickade meddelanden har lästs av mottagaren. DM:erna kan hanteras via webben, mobilappar och tredjepartsklienter. Olästa DMs Om du
Vad händer när du blockerar någon på Skype När du blockerar en person på Skype förlorar den personen all möjlighet att kontakta dig. Den blockerade kan inte se din onlinestatus eller skicka meddelanden, videosamtal eller röstmeddelanden. Dina andra kontakter kan däremot fortsätta se dig och kommunic
Att lägga till ett förhållningsstatus på din tidslinje på Facebook är frivilligt. Om någon hävdar att han är i ett förhållande med dig – t.ex. förlovning eller äktenskap – kan du välja att bekräfta eller avvisa statusen. Ingen kan lägga till dig i ett förhållande på Facebook utan ditt samtycke. För