whycomputer.com >> Datornätverk >  >> Sociala medier

Logga in och håll dig osynlig på Facebook

När du loggar in på Facebook meddelas dina vänner om din online‑status via chattfönstret. En grön punkt visas bredvid ditt namn när du är tillgänglig för samtal. Denna funktion kan vara praktisk för att hålla kontakten, men den kan också vara störande om du vill vara osynlig. Inaktivera chatt för att förbli dold medan du surfar på Facebook.

Steg 1

Logga in på Facebook och klicka på knappen Chatt längst ner till höger för att maximera chattfönstret. Det kan redan vara öppet beroende på dina inställningar.

Steg 2

Klicka på kugghjulsikonen längst ner till höger i fönstret.

Välj Avaktivera chatt i menyn. Chatt förblir avstängd varje gång du loggar in, tills du väljer att slå på den igen.

Tips

  • Gå online igen genom att slå på chatt. Klicka på kugghjulsikonen och välj Aktivera chatt.
  • Du kan göra dig offline för specifika personer genom att klicka på Avancerade inställningar i kugghjulsmenyn. Ange personernas namn i fälten Aktivera chatt för alla vänner förutom eller Aktivera chatt endast för vissa vänner. Klicka på Spara.

URL:https://sv.whycomputer.com/sociala-media/1014008856.html

Sociala medier
  • Så öppnar du en chatt på Facebook

    Facebook‑chat är ett smidigt sätt att prata i realtid med dina vänner utan att vänta på svar. Med en chattstart får du meddelanden direkt och ser när någon skriver tillbaka. När en chatt dyker upp visas ett litet fönster längst ned på skärmen. Steg 1 – Kontrollera din status Gå till Facebooks starts

  • Hur du använder Facebook utan att andra ser att du är online

    När du loggar in på ditt personliga Facebook-konto kan andra personer starta chattar eller skicka meddelanden till dig. Det finns i stort sett två saker som gör att andra kan se när du är online: din aktivitet och chattfunktionen. Även om du inte postar eller kommenterar visas du som online i chatte

  • Facebook loggar dina chattar

    Oavsett om du pratar med en enstaka vän eller en grupp sparar Facebook automatiskt alla dina konversationer. Det innebär att du alltid kan återvända till tidigare meddelanden för att minnas skratt, dela minnen eller hitta viktig information. Chatthistorik När en konversation avslutas lagras hela sam

Datornätverk © https://sv.whycomputer.com