Datornätverk
Facebook erbjuder många sekretessalternativ som låter dig bestämma vem som kan se dina inlägg, bilder och annan information. Utöver de generella inställningarna kan du också justera sekretessen för enskilda statusuppdateringar. I rutan för status kan du välja att dela med allmänheten, dina vänner eller en anpassad publik. Väljer du Anpassad kan du exakt specificera vem som ska se inlägget – från en enskild vän till en hel grupp.
Klicka in i rutan för Uppdatera status och skriv ditt inlägg eller lägg till ett foto eller video.
Klicka på knappen Publikväljaren bredvid Publicera och välj Anpassad i rullgardinsmenyn.
I sektionen Dela med följande klicka på rullgardinsmenyn Detta med och välj Specifika personer eller listor.
Börja skriva namnet på vännen du vill dela inlägget med. Välj din väns fullständiga namn när det visas. Klicka på Spara ändringar.
Klicka Publicera. Inlägget är nu endast synligt för dig och den vän du valde.
Facebook och MySpace är sociala nätverk som gör det enkelt att hålla kontakt med vänner. Du kan skicka meddelanden, se uppdateringar och snabbt hitta någon du vill lägga till som vän. Nedan följer en kort guide för hur du söker och skickar vänförfrågningar på båda plattformarna. Hitta en vän på Face
Facebook är ett populärt socialt nätverk som används världen över. Det är ett utmärkt sätt att hålla kontakten med vänner, återuppta gamla vänskaper och möta nya människor. Facebook har ett praktiskt sökverktyg som låter dig leta efter vänner och familj. Du kan filtrera sökresultaten efter olika kat
Att bädda in en fil gör den till en del av sidan, så att dina besökare enkelt kan titta på och njuta av ditt innehåll. Genom att bädda in en QuickTime-fil på din Facebook-sida får du ett extra sätt att engagera dina vänner och förstärka ditt meddelande. Filen kan innehålla video, grafik eller andra