whycomputer.com >> Datornätverk >  >> Sociala medier

Så här gör du ditt YouTube‑kanalkonto offentligt

I oktober 2012 uppdaterade YouTube sin sekretessmodell. Konton kunde tidigare vara dolda eller offentliga, men nu kopplas ditt YouTube‑konto till ditt Google‑konto eller Google+‑profil. Videor hanteras individuellt och du får fler alternativ när tjänsten integreras med Google+.

Ändra sekretessinställningen för ditt konto

Steg 1

Logga in på ditt YouTube‑konto och klicka på ”Inställningar”.

Steg 2

Klicka på ”Avancerat”.

Välj knappen ”Gör detta kanal offentligt”.

Hantera sekretessen för enskilda videor

Steg 1

Logga in och klicka på din profilbild.

Steg 2

Välj ”Videohantering” för att se en lista över dina uppladdade videor.

Klicka på varje video eller på en spellista och välj ”Offentlig”. Alternativa val är ”Privat” och ”Obandad”.

Privata videor visas endast för personer i dina Google+ cirklar. Obandade videor syns inte i YouTube‑sökning.

Tips

  • Om ditt konto var dolt vid övergången och du ännu inte loggat in sedan, kommer du vid första inloggningen omdirigeras till en sida där du kan göra kontot offentligt.

URL:https://sv.whycomputer.com/sociala-media/1014011969.html

Sociala medier
  • Så hittar du musikvideor på YouTube

    Om du söker en enorm samling musikvideor är YouTube platsen. Denna digitala gemenskap är idag en av de mest populära sociala nätverks- och videoplattformarna på internet. Hitta musikvideor på YouTube Steg 1: Gå till startsidan Öppna YouTubes startsida (se resursavsnittet nedan). Steg 2: Välj kategor

  • Så tjäna pengar på Metacafe

    Lär dig hur du enkelt kan tjäna pengar på Metacafe genom att ladda upp roliga videor, marknadsföra dem och få betalt per 1 000 visningar.Steg 1Besök Metacafes webbplats (se resurser nedan för länk). Scrolla ner till sidans botten och klicka på länken som säger \Content Partners\ under rubriken \Work

  • Ladda ner YouTube‑videor till MP4-format

    Ladda ner YouTube‑videor till MP4-format När du tittar på YouTube‑videor visas de som en stream. Det betyder att när du stänger webbläsaren försvinner tillgången till videon. För att kunna se dem senare på en MP4‑spelare måste du ladda ner dem till din dator och konvertera dem till MP4. Steg 1 – Väl

Datornätverk © https://sv.whycomputer.com