Datornätverk
Ditt Twitter‑konto postar automatiskt dina tweets på din Facebook‑tidslinje om du har kopplat ihop kontona. Istället för att ta bort varje tweet manuellt kan du stänga av delningen direkt i Twitter. Du behöver inte koppla bort kontona, eftersom du kan ändra delningsinställningarna. Observera att Twitter också kan posta på dina Facebook‑sidor; du kan avaktivera detta också.
Klicka på kugghjulsikonen i Twitter och välj “Inställningar” i menyn för att komma till ditt kontos inställningssida.
Klicka på länken “Profil” i navigationsrutan för att visa och ändra din profilinformation. Inställningarna för Facebook‑delning finns i Facebook‑sektionen.
Avmarkera kryssrutorna “Posta omdelningar till Facebook” och “Posta till min Facebook‑profil” för att stoppa Twitter från att skicka tweets till ditt Facebook‑konto.
Avmarkera “Posta till min Facebook‑sida” om du vill att Twitter inte ska posta på dina affärssidor.
Klicka på “Spara ändringar” för att tillämpa och spara de nya inställningarna. Twitter slutar posta på ditt Facebook‑konto direkt efter du klickat.
Klicka på “Hem” för att återgå till huvudsidan i Twitter.
Vill du återfå delning av tweets på Facebook, markerar du helt enkelt kryssrutorna “Posta omdelningar till Facebook” och “Posta till min Facebook‑profil”.
Om du vill koppla bort kontona klickar du på länken “Koppla bort” i Facebook‑sektionen. Du måste sedan koppla ihop kontona igen för att kunna posta tweets på Facebook.
Du kan radera alla tweets från ditt Facebook‑konto genom att markera kryssrutan “Radera all min Twitter‑aktivitet på Facebook” när du tar bort Twitter‑appen från Facebook‑kontot.
Ta bort ditt Facebook‑konto permanent Om du vill skydda din integritet kan du radera ditt Facebook‑konto för alltid. När kontot har raderats kan det inte återaktiveras, och all information – vänlistor, meddelanden, bilder och annan data – tas bort permanent från Facebooks servrar. Det finns två alte
Facebook och Google är två av världens mest besökta webbplatser, enligt Alexa. Om du redan har ett Facebook‑konto eller vill skapa ett, kan du snabbt logga in med ditt Google‑konto och slippa hantera flera lösenord. Steg‑för‑steg guide 1. Logga in på Facebook Öppna Facebook och klicka på Kontroll (
Facebook‑appen på iPhone är integrerad med operativsystemet, vilket gör det enkelt att dela bilder från ditt fotobibliotek eller direkt från kameran. Bilderna laddas automatiskt till “Mobile Uploads”‑galleriet och till din tidslinje. Steg 1: Öppna Facebook‑appen Tryck på Facebook‑ikonen på din st