Datornätverk
På din Samsung Infuse fungerar ett låsmönster som extra säkerhetslager när det kombineras med lösenord eller PIN. Ett komplext mönster håller ovälkomna användare borta, men kan också vara svår att komma ihåg. Om du glömmer ditt mönster kan du låsa upp enheten med ditt Google-konto. Om du inte har kopplat ett Google-konto till Infuse kan du återställa telefonen och kringgå låsskärmen.
Starta Infuse och ange ett felaktigt låsmönster. Meddelandet ”Beklagar, försök igen” visas.
Tryck “OK” i prompten, och ange sedan ett felaktigt mönster fyra gånger till.
Tryck på “Glömt mönster?”. Ange ditt Google-kontos information och tryck “Logga in”.
Ange ett nytt låsmönster och tryck “Fortsätt”. Alternativt kan du trycka “Avbryt” för att ange ett mönster senare.
Stäng av din Samsung Infuse. Om den inte stängs av, ta ut batteriet och sätt tillbaka det.
Håll ned “Ström”, “Volym ned” och “Volym upp” samtidigt.
Släpp knapparna när Android-logotypen visas.
Använd “Volym ned” för att markera “Radera all användardata” och tryck “Ström” för att välja alternativet.
Använd “Volym ned” för att välja “Starta om systemet nu” och tryck “Ström” för att återställa Infuse till fabriksinställningar.
Vill du använda din T‑Mobile‑telefon med andra operatörer eller byta till en ny tjänsteleverantör, så kan du låsa upp telefonen. En upplåst enhet gör det möjligt att använda SIM-kort från valfri global leverantör och bevara GSM- samt VoIP-funktioner. 1. Lås upp telefonen via T‑Mobile‑kundservice Ste
Lås upp din Samsung-telefon från AT&T för att kunna använda den med andra operatörer och SIM-kort över hela världen. Steg-för-steg-guide Steg 1 Stäng av telefonen. Ta ut AT&T‑SIM-kortet och sätt in ett SIM-kort från en annan operatör. Steg 2 Sätt på telefonen. Vänta på begäran om Lösenord och ange u
Hotmail, Microsofts gratis webbadress, låter dig svara på en hemlig fråga om du glömmer ditt lösenord. När du skapade kontot valde du en fråga och ett svar. Om både lösenordet och det hemliga svaret är glömda kan du låta Hotmail skicka instruktioner till dig för att återställa åtkomst och ändra löse