whycomputer.com >> Datornätverk >  >> Mobiltelefoner

Så här tar du bort ett Apple ID‑konto från din telefon

Dina iTunes‑inköp kräver ett Apple ID för autentisering, så alla appar eller media som någon annan laddat ner på din iPhone är kopplade till ett annat Apple ID. När du försöker uppdatera appar eller överföra köp till din dator kan telefonen be dig ange den andra personens Apple ID och lösenord, även om kontot inte är sparat på enheten. För att slippa dessa inmatningar måste du ta bort innehållet som är kopplat till det andra Apple ID:t och ladda ner det på nytt med ditt eget konto.

Steg 1 – Ta bort appar som tillhör ett annat Apple ID

Tryck och håll kvar appikonen på hemskärmen tills den börjar vibrera. Klicka på “X” i hörnet och bekräfta med “Ta bort” för att avinstallera appen. När du har tagit bort alla appar som tillhör ett annat Apple ID stoppar du inloggningsfrågorna. Du kan ofta se vilka appar som är problemet genom att märkas när du blir ombedd att ange ett lösenord vid uppdateringar.

Steg 2 – Auktorisera din dator för iTunes‑inköp

Öppna iTunes (ladda ner den senaste versionen från Apples webbplats om du inte har den). Gå till iTunes‑menyn → iTunes Store → Auktorisera den här datorn. Ange ditt Apple ID och lösenord och tryck på Auktorisera.

Steg 3 – Överför dina köp till datorn

Anslut iPhone till datorn och välj Överför köp i dialogrutan. Om dialogrutan inte visas klickar du på iPhone‑knappen och trycker Ctrl‑B för att visa menyraden. Gå till Arkiv → Enheter → Överför köp och ange ditt Apple ID och lösenord när du blir tillfrågad.

Steg 4 – Synkronisera persondata och skapa backup

Välj fliken Sammanfattning och klicka på Synkronisera. Detta skapar en backup av din enhet och säkerställer att endast ditt Apple ID‑innehåll finns på datorn. iTunes synkroniserar inte obehörigt innehåll.

Steg 5 – Rensa överblivna köp och synkronisera om

Öppna dialogrutan Överför köp igen via Arkiv → Enheter → Överför köp. Istället för att välja Överför köp väljer du Radera och synkronisera. En iPhone‑restart följer, och iTunes synkroniserar enheten på nytt – en mer omfattande metod än att ta bort appar enskilt.

Tips

  • Att dela en iCloud‑konto med familj eller vänner kan leda till appar och data från deras konton på din enhet. Skapa separata iCloud‑konton för varje användare för att undvika detta.

URL:https://sv.whycomputer.com/telefon/1014011901.html

Mobiltelefoner
  • Steg-för-steg guide: Ta bort ditt Photobucket-konto

    Photobucket har ett dedikerat verktyg för att radera ditt konto. Hur du använder verktyget skiljer sig lite beroende på om du har ett Gratis- eller Plus-konto. Säkerhetskopiera bilder och videor du vill behålla innan du fortsätter.Ta bort ett gratis Photobucket-kontoLogga in, klicka på pilikonen bre

  • Hur man kontrollerar kontosaldot på Virgin Mobile

    Kontrollera ditt kontosaldo på Virgin Mobile Att ha koll på ditt saldo är viktigt, särskilt om du har ett begränsat erbjudande. Virgin Mobile erbjuder tre typer av saldo: kontant, minuter och sms. Följ stegen nedan för att ta reda på varje saldo. Steg 1 – Kolla kontant‑saldo Tryck på knappen med dol

  • Så ringer du någon via din dator

    Det finns många program och enheter som gör det möjligt att ringa till mobil- och fastnummer både nationellt och internationellt från din dator. Denna guide fokuserar på Skype, ett välkänt program som låter dig göra samtal via internet. Följ stegen nedan för att komma igång. Steg-för-steg-installati

Datornätverk © https://sv.whycomputer.com