Datornätverk
Yahoo Mail har ett eget filter som hindrar bilder i e-postmeddelanden från att laddas automatiskt när du öppnar dem. Det är en bra skydd mot skräppost, men kan även blockera riktiga bilder. Här visar vi hur du stänger av bildblockeraren.
Besök Yahoo eller Yahoo Mail‑sidan, logga in och klicka på fliken Mail i huvudmenyn, om den inte redan är vald.
Klicka på Inställningar (kugghjulsikonen) och välj Inställningar i rullgardinsmenyn för att ladda inställningsskärmen.
Välj Säkerhet för att öppna säkerhetsinställningarna.
Klicka på rullgardinsmenyn Visa bilder i e-post och välj Alltid, förutom i skräppostmappen för att låta bilder visas i dina meddelanden.
Klicka på Spara för att bevara ändringarna.
Hur du stänger ditt Yahoo Mail-konto Om du inte längre använder Yahoo Mail eller planerar att byta e-posttjänst är det dags att stänga ditt konto. När du avslutar ditt konto raderas alla dina data och inställningar från alla Yahoo-tjänster, inklusive HotJobs, Yahoo Small Business och Yahoo Geocities
Det är vanligt att förlora en kontakt när man raderar e‑post, förlorar visitkort eller glömmer uppgifter. Ibland vill du även hitta en gammal vän eller affärskontakt. Först och främst se till att du har rätt stavning av personens namn. Om du bara har en Yahoo‑adress men inte känner till den riktiga
Yahoo! Mail kan skicka aviseringar om nya meddelanden till din mobil via SMS. Varje avisering innehåller avsändarens adress, ämnesraden och så mycket av meddelandet som får plats i ett textmeddelande. Denna funktion kallas Yahoo! Mail Alerts. Registrera dig för Yahoo! Mail Alerts för att få meddelan