whycomputer.com >> Datornätverk >  >> Internet

Meddelar Tumblr någon när du följer dem?

Hur fungerar följning på Tumblr?

Att följa någon på Tumblr gör att deras blogguppdateringar syns i ditt nyhetsflöde. Det gör det enkelt att hålla koll på flera bloggar samtidigt och kan skapa ett socialt nätverk mellan dig och bloggägaren.

Detta nätverk kan öka din egen bloggpopularitet eftersom de du följer kan läsa, återpublicera och kommentera dina inlägg.

Varningar

När du följer en blogg får bloggägaren en notis i deras instrumentpanel. Meddelandet innehåller ditt användarnamn, en länk till din blogg och en ”Följ”‑knapp så att de enkelt kan återfölja dig.

Om bloggägaren har standardinställningarna aktiverade får de även ett e‑mail‑meddelande och i vissa fall ett sms. De kan dock inaktivera dessa extra aviseringar.

Om du inte ser några notiser kan bloggägaren klicka på Followers i deras panel för att se en komplett lista över följare, där ditt användarnamn finns med.


URL:https://sv.whycomputer.com/internet/1014019386.html

Internet
  • Så startar du en framgångsrik politisk blogg

    Att skapa en politisk blogg är lätt, men att bygga en som verkligen gör skillnad kräver mer än bara teknisk kunskap. En blogg som respekteras och citeras har en tydlig röst, konsekvent innehåll och en stark läsarbas. Om du vill att tusentals människor ska läsa dina inlägg varje dag, är uthållighet d

  • Loggar Facebook ut dig när du stänger webbläsaren?

    Har du någonsin lärt dig av att lämna Facebook öppet på en offentlig plats som ett bibliotek eller ett campuscenter? Det kan snabbt leda till pinsamma foton, oönskade profiländringar eller statusuppdateringar. Vilken effekt Facebook har på dina inloggningar beror på både dina kontoinställningar och

  • Märker folk om du slutar följa dem på Twitter?

    Det finns många anledningar till varför du vill sluta följa någon på Twitter: kanske de postar för många länkar eller klagar för mycket. Du undrar om andra kan se när du slutar följa dem. Svaret är ja – men det är inte omedelbart uppenbart. Steg 1: Kontrollera dina listor På ditt profil‑ eller den

Datornätverk © https://sv.whycomputer.com