whycomputer.com >> Datornätverk >  >> Internet

Effekterna av att blockera en följare på Tumblr

Blockera på Tumblr

Blockeringsfunktionen är ditt första försvar mot oönskat innehåll, vare sig det är jobbigt inlägg i ett tag du följer eller någon som aktivt trakasserar dig. När du blockerar en följare fungerar blocket som vanligt, men personen blir ofta mer uppmärksam på det.

Ditt Dashboard

Efter att du blockerat ett blogg ser du aldrig mer inlägg från det blogget på ditt dashboard. Det inkluderar tagg-sidor, sökresultat, notifikationer och meddelanden när någon rebloggar ditt inlägg. Om någon annan rebloggar ett inlägg från den blockerade bloggen kommer du dock fortfarande att se det – både på ditt dashboard (om du följer personen) och på tagg-sidor samt i sökresultat.

Personens Dashboard

Den blockerade kan bara se dina inlägg genom att besöka din huvudblogg. Ett inlägg kommer inte att dyka upp på hennes dashboard, tagg-sidor eller i sökresultat. Om någon rebloggar ett av dina inlägg kommer hon ändå att se det. Det gör det lätt för henne att ta reda på att du har blockerat henne – hon ser att dina inlägg finns på din blogg men inte på hennes dashboard.

Meddelanden

En blockerad person kan fortfarande skicka meddelanden till dig, men du kommer aldrig att ta emot dem – vare sig det är frågor, fanmail eller inläggsförslag. Hon får ingen felmeddelande om att du har blockerat henne. Det enda undantaget är om du skickar en fråga eller fanmail till en blockerad person: då kommer du att få svar på samma sätt som om du inte hade blockerat henne, även om blocket fortfarande är aktivt.

Följare- och följande-listor

När du blockerar en följare (kallas ibland “ignorera” på Twitter) försvinner hennes namn från din följarlista, även om antalet följare fortfarande räknas. På hennes sida förblir du i listan över bloggar hon följer, och hon kan se när du senast postade – vilket ger henne ytterligare ett sätt att märka att du har blockerat henne.


URL:https://sv.whycomputer.com/internet/1014019244.html

Internet
  • Vad händer när du gör en systemåterställning på en dator?

    Systemåterställning kan rädda ditt system när nya program eller drivrutiner har orsakat instabilitet eller till och med gjort datorn oanvändbar. Det fungerar som en tidsmaskin som återställer datorn till ett tidigare tillstånd. Windows‑inställningar återställs Windows‑registert återställs till det

  • Konsekvenserna av att blockera ett mobilnummer

    Att blockera ett telefonnummer Att blockera vissa telefonnummer kan vara nödvändigt av integritetsskäl, säkerhet eller andra anledningar. Du vill kanske förhindra att ett nummer ringer dig, dölja ditt eget nummer i mottagarens anropsidentifiering eller stoppa samtal som riktas till ett specifikt num

  • Vad sker när ett inlägg blockeras på Craigslist?

    Att sälja på Craigslist kan bli en krävande affär där användare går till varje hörn för att få sina budskap ut. Detta har lett till att Craigslist ständigt ökar sina begränsningar och blockeringar för att hålla spam borta. Även om du inte har gjort något fel kan du ändå hamna i en situation där ditt

Datornätverk © https://sv.whycomputer.com