Datornätverk
Om du bara vill ta bort gamla profiluppgifter från ditt huvudkonto kan du klicka på kugghjulsikonen och välja "Redigera profil" för att komma åt data. Lägg in nya uppgifter och klicka sedan på "Spara ändringar" för att radera den gamla informationen. Men om du inte längre använder Twitter har du möjlighet att radera hela kontot, inklusive alla profiluppgifter.
För att avaktivera kontot måste du logga in via webbplatsen; alternativet finns inte på mobilappen. Om du har glömt lösenordet kan du återställa det via lösenordsåterställningssidan (länk i resurser). Välj sedan kugghjulsikonen, gå till "Inställningar" och välj "Avaktivera mitt konto". Avaktiveringen startar omedelbart och Twitter ger dig 30 dagar på dig att återaktivera kontot. Efter 30 dagar raderas alla dina data permanent.
Photobucket har ett dedikerat verktyg för att radera ditt konto. Hur du använder verktyget skiljer sig lite beroende på om du har ett Gratis- eller Plus-konto. Säkerhetskopiera bilder och videor du vill behålla innan du fortsätter.Ta bort ett gratis Photobucket-kontoLogga in, klicka på pilikonen bre
Ta bort ditt Facebook‑konto permanent Om du vill skydda din integritet kan du radera ditt Facebook‑konto för alltid. När kontot har raderats kan det inte återaktiveras, och all information – vänlistor, meddelanden, bilder och annan data – tas bort permanent från Facebooks servrar. Det finns två alte
Så här rensar du programdata på Windows 7 Programvara från tredje part är lika viktig för en dator som operativsystemet. Under användning av program skapas och lagras data på hårddisken. Överskottet av programdata tar upp diskutrymme och kan äventyra säkerheten. Windows 7 har en inbyggd verktyg som