Datornätverk
Shutterfly låter dig lagra foton gratis och dela dem med vänner. Med inbyggt delningsverktyg kan du posta en länk till dina bilder på Facebook, så att även de utan Shutterfly‑konto kan se dem. Du väljer var på Facebook du vill posta länken.
Logga in på ditt Shutterfly-konto och klicka på “Dela” högst upp på sidan.
Klicka på Facebook‑ikonen i sektionen “Snabbdelning” och skriv en beskrivning för bilderna du vill dela.
Fyll i ett albumnamn i den angivna rutan och klicka sedan på "Lägg till bilder".
Öppna fliken "Mina Shutterfly-bilder" och välj det album du vill dela.
Klicka på varje bild du vill dela och tryck på "Lägg till bilder".
Klicka på "Posta" och sedan på "Fortsätt" för att dela länken på Facebook.
Logga in i popup-fönstret som öppnas, välj var på Facebook du vill dela länken (tidslinje, vänns tidslinje, grupp eller privat meddelande), skriv en kort text i rutan “Skriv något” och klicka på "Dela länk". Dina vänner kan nu klicka på länken för att se bilderna på Shutterfly.
Facebook‑appen på iPhone är integrerad med operativsystemet, vilket gör det enkelt att dela bilder från ditt fotobibliotek eller direkt från kameran. Bilderna laddas automatiskt till “Mobile Uploads”‑galleriet och till din tidslinje. Steg 1: Öppna Facebook‑appen Tryck på Facebook‑ikonen på din st
Hur du stoppar andra från att tagga dig på Facebook Facebooks taggningsfunktion ger ett extra socialt inslag till bilder, men du vill kanske inte att alla vänner ska se bilder du inte har laddat upp själv. Du kan inte helt blockera någon från att tagga dig, men du kan ändra dina sekretessinställning
Facebook erbjuder ingen inbyggd funktion för att dekorera bilder. Du kan därför använda en extern webbtjänst, som Picnik, för att lägga till text, stickers och ramar. Picnik är gratis för grundläggande redigering och låter dig importera bilder direkt från ditt Facebook‑konto, dekorera dem och sedan