whycomputer.com >> Datornätverk >  >> Sociala medier

Så här inaktiverar du Facebook‑aviseringar

Facebook låter dig ta emot aviseringar för nästan alla interaktioner på plattformen. Om du har aktiverat för många kan du snabbt bli överväldigad av meddelanden. Men du kan enkelt hantera dina notifikationer direkt från din profil.

Steg 1 – Öppna notifikationspanelen

Logga in på ditt Facebook‑konto och klicka på globikonen i det övre menyn för att öppna notifikationspanelen. Du ser en lista med dina aktuella aviseringar. Klicka på Se alla för att visa alla.

Steg 2 – Ta bort en avisering

Flytta muspekaren över den avisering du vill ta bort. Ett “X” visas i det övre högra hörnet. Klicka på “X” för att öppna en dialogruta.

Välj Avsluta följning i dialogrutan för att ta bort aviseringen från din lista.

Tips

  • Det går inte att radera aviseringar som du redan har sett. Facebook sparar alla meddelanden men visar de senaste högst upp.

Varning

  • Vissa kritiska aviseringar kan inte tas bort. Om du inte ser ett “X” när du håller musen över en avisering, betyder det att den inte kan tas bort.

URL:https://sv.whycomputer.com/sociala-media/1014012550.html

Sociala medier
  • Hur du får Facebook‑meddelanden på din mobil

    Genom en liten konfiguration kan du få Facebook‑meddelanden och aviseringar direkt till din mobiltelefon. Om du har en smartphone finns det appar att ladda ner som skickar push‑aviseringar, medan användare utan smartphone kan ta emot uppdateringar via SMS.Om Facebook‑appar på smartphonesiPhone, Andr

  • Hur du tar bort ett Windows Explorer‑virus

    En Windows Explorer-virus kan sakta ner din dator, hindra dig från att använda genvägar på skrivbordet och till och med göra att du förlorar filer och mappar. Trots att de är irriterande är de i stort sett lika lätta att ta bort som andra typer av virus. Steg 1: Rensa temporära internetfiler Börja

  • Så tar du bort ett Facebook‑konto för alltid

    Ta bort ditt Facebook‑konto permanent Om du vill skydda din integritet kan du radera ditt Facebook‑konto för alltid. När kontot har raderats kan det inte återaktiveras, och all information – vänlistor, meddelanden, bilder och annan data – tas bort permanent från Facebooks servrar. Det finns två alte

Datornätverk © https://sv.whycomputer.com