Datornätverk
Din profilbild är den mest synliga bilden på Facebook. När du byter profilbild visas den i tidslinjen tillsammans med ett meddelande. Till skillnad från andra bilder kan du inte välja publik för din profilbild – den är alltid offentlig.
Genom att ta bort bilden från albumet raderas den från hela tidslinjen. Följ stegen:
Efter borttagning ersätts bilden av en standardblå och vit silhuett tills du väljer en ny profilbild.
Om du vill behålla bilden som din profilbild men inte visa den i tidslinjen:
Om du vill ta bort bilden helt från tidslinjen väljer du istället Ta bort.
Detta gäller den lilla bilden som visas ovanför omslagsbilden.
Miniaturbilderna bredvid varje inlägg och kommentar byter automatiskt när du byter profilbild, men kan inte tas bort individuellt.
Är du trött på att se på de otaliga undersökningarna, kommentarerna och FarmVille‑aktiviteterna som dina Facebook‑vänner lägger ut på din tidslinje? Vill du istället uppdatera dina politiska åsikter eller byta ut den tråkiga profilbilden? I så fall lär du dig hur du ändrar de viktigaste elementen på
Facebook är ett av de mest populära sociala nätverkstjänsterna med över 500 miljoner aktiva användare enligt officiella siffror från 2010. Om du ännu inte är med på Facebook kan du upptäcka att du inte kan se en väns profil när du söker efter deras namn på nätet. För att kunna titta på någon annans
Facebook erbjuder flera sätt att lägga till länkar på din profil, antingen i din personliga information eller direkt på en profilsida. När du lägger till en länk i din profilinformation påverkar synligheten dina sekretessinställningar. När du publicerar en länk på en profilsida kan alla dina vänner