Datornätverk
Det krävs inte att du har ett Instagram‑konto för att se sidorna på webbplatsen.
En ägare av ett Instagram‑konto kan skicka eller publicera URL:en till ett offentligt eller privat inlägg så att besökare kan se innehållet.
Om kontoeägaren har markerat innehåll som privat, kan besökare inte se profilen eller inläggen utan åtkomst från ägaren.
Kontoeägaren kan ge åtkomst genom att godkänna besökaren som följare eller dela specifika inlägg på ett annat socialt nätverk.
En webbplatsbesökare är en användare som inte är inloggad på Instagram. Innan man blir medlem kan man se foto‑visningar för ett konto genom att skriva in kontots Instagram‑URL eller klicka på en länk till ett offentligt foto eller video. Du kan prova Instagram som besökare även om du har ett konto.
Om du öppnar Instagram och sedan loggar ut så registreras du som en besökare istället för medlem, kommer du bara se inloggningsskärmen när du öppnar appen eller webbplatsen i en webbläsare. Vill du se offentliga inlägg från ett konto, kan du klicka på en länk till innehållet eller skriva in kontots Instagram‑URL direkt i adressfältet.
Som standard är alla inlägg offentliga. Medlemmar kan dock ändra sekretessinställningarna för sitt innehåll. Vill du dölja innehåll, logga in på mobilappen, tryck på "Meny"‑ikonen och välj "Redigera din profil". På iOS‑enheter slävar du överbytet "Inlägg är privata" till "På". På Windows Mobile och Android trycker du på kryssrutan bredvid "Inlägg är privata".
Om du ställer in dina inlägg som privata, måste alla som vill följa dig från och med då skicka en begäran till dig. Du kan godkänna eller förkasta begäran. Privata inlägg hindrar dock inte kontoeägaren från att dela sitt privata innehåll på andra sociala nätverk. Till exempel kan en Instagram‑ägare som har ställt in sitt konto som privat dela ett inlägg på Facebook. Det gör det specifika innehållet åtkomligt på Facebook, men kontot och alla inlägg förblir privata på Instagram. Om en Facebook‑användare försöker se kontoeigarens innehåll på Instagram‑sidan, visas en skärm som säger "Denna användare är privat".
Twitter är ett socialt nätverk där du kan publicera statusuppdateringar och läsa andras inlägg, eller “tweets”. För att följa en användare och få deras tweets direkt i din flöde krävs ett Twitter-konto. Översikt Det går inte att följa någon på Twitter utan att registrera dig. Du måste skapa ett kont
Vad är Blogger? Blogger (blogger.com) är en bloggplattform där företag, organisationer och privatpersoner kan dela tankar, idéer, berättelser, bilder, videor och mer online. Användare kan välja bland olika layoutalternativ och mallar för att anpassa sin blogg efter sin personlighet, typ av innehåll
Om din vän har en Facebook‑e‑mailadress kan du skicka e‑post till honom direkt från ett traditionellt Yahoo‑konto. Facebook genererar automatiskt en e‑mailadress för varje användare som har ett anpassat offentligt användarnamn. När du öppnar en väns tidslinje syns användarnamnet precis efter https:/