Datornätverk
Att hantera flera kontaktlistor och kalenderposter över mobiltelefon, webbaserade appar och skrivbordsprogram kan bli överväldigande. Om du använder Microsoft Outlook som ditt huvudsakliga kalendersystem men också har ett AOL‑kalenderkonto kan du med AOL:s synkroniseringsverktyg få en enhetlig kalender‑vy.
\nFunambol‑plugin för Outlook är gratis och ger enkel synkronisering mellan de två tjänsterna.
\n\nÖppna sync.syncmlweb.aol.com och logga in med ditt AOL‑konto. Klicka på länken “Outlook Plugin” för att starta nedladdningen.
\nStarta filen och följ installationsguiden: klicka på “Run”, sedan “Next” tills installationen är klar. Standardinställningarna fungerar för de flesta; ändra bara sökvägen om du vill ha plugin‑programmet på en annan plats.
\nÖppna Outlook, gå till Funambol‑menyn och välj “Options”. Ange ditt AOL‑användarnamn och lösenord i respektive fält.
\nTryck på “Sync” och markera de objekt du vill synkronisera. Välj bara “Calendar” om du bara vill synkronisera kalendrar, men du kan även välja kontakter och e‑post.
\nKlicka på “OK” för att stänga dialogen och sedan på “Sync All” för att synkronisera alla dina nuvarande kalenderdata med AOL.
Microsoft Exchange har ett av de mest produktiva verktygen för att dela information: kalendrar, kontakter och inkorgar. Dessa kan delas med individuella användare eller hela grupper, och du kan välja mellan läs‑ och skrivbehörighet eller bara läsbehörighet. Genom att skapa en gruppkalender får din o
När du har lagt till händelser och möten i din Outlook‑kalender, ger programmet dig möjlighet att ge andra användare på ditt nätverk tillgång till kalendersynpunkter. Outlook‑delning kan även tillämpas på hela distributionsgrupper, så att du kan ge många personer åtkomst utan att behöva bevilja behö
Synkronisering av Outlook 2007 – en enkel guide Outlook 2007 var den sista versionen i 2000‑serien och erbjuder verktyg för tidshantering, kalenderdelning, SharePoint 3.0‑integration, gemensam uppgiftshantering samt e-postutbyte. Många användare vill synkronisera sina konton när de återansluter efte