whycomputer.com >> Datornätverk >  >> Sociala medier

Så här hindrar du personer från att kommentera dina foton på Facebook

Facebook erbjuder sekretessinställningar som låter dig styra hur andra interagerar med dig. Vill du hindra andra från att kommentera dina bilder kan du använda publikvalet för att bestämma vad de får se på din profil. För att helt stoppa någon från att kommentera måste du blockera den personen från att se dina album. Du kan bara begränsa de bilder du själv laddar upp.

Steg för att begränsa kommentarer

Steg 1

Klicka på länken Foton på din profil.

Steg 2

Välj länken Album och klicka på miniatyrbilden för det album du vill begränsa.

Klicka på publikvalets ikon som motsvarar ditt album. Ikonen kan se ut som en lås, ett par personer, världen eller ett kugghjul beroende på dina nuvarande sekretessinställningar. Om du vill redigera en bild som du laddat upp via tidslinjen eller mobilen måste du först öppna bilden. Välj sedan Allmän, Vänner, Vänner utom bekanta, Endast mig eller Custom. Väljer du Custom, välj ett alternativ i rullgardinsmenyn och markera de personer du vill blockera från att se och kommentera dina inlägg.

Tips

  • Endast vänner kan kommentera dina inlägg. De som inte är vänner får ingen möjlighet att kommentera några av dina bilder.
  • Du kan inte ändra behörigheterna för en omslagsbild. Omslagsbilder är alltid publika.
  • Du måste välja varje foto individuellt och ändra publikvalet för foton som laddas upp via mobil, tidslinje eller program på datorn, t.ex. iPhoto.


URL:https://sv.whycomputer.com/sociala-media/1014011236.html

Sociala medier
  • Så återställer du foton från en CD

    Så återställer du foton från en CDDen digitala revolutionen har förändrat fotografering på sätt som bara någon gång förut kunde drömmas om. De gamla lådor med slumpmässiga bilder och tomma album har ersatts av digitala fotoramar, mobiltelefoner och hårddiskar fulla med varje klick från våra digitala

  • Skicka bilder från iPhone till Facebook – steg-för-steg guide

    Facebook‑appen på iPhone är integrerad med operativsystemet, vilket gör det enkelt att dela bilder från ditt fotobibliotek eller direkt från kameran. Bilderna laddas automatiskt till “Mobile Uploads”‑galleriet och till din tidslinje. Steg 1: Öppna Facebook‑appen Tryck på Facebook‑ikonen på din st

  • Hur du stoppar andra från att tagga dig på Facebook

    Hur du stoppar andra från att tagga dig på Facebook Facebooks taggningsfunktion ger ett extra socialt inslag till bilder, men du vill kanske inte att alla vänner ska se bilder du inte har laddat upp själv. Du kan inte helt blockera någon från att tagga dig, men du kan ändra dina sekretessinställning

Datornätverk © https://sv.whycomputer.com