Datornätverk
Facebook är världens största medlemsplattform med mer än en miljard aktiva användare. Därför är många av dina riktiga livsvänner sannolikt också dina vänner på Facebook. Precis som i verkligheten kan de bidra i gruppdiskussioner online, men ibland kan ett inlägg eller en kommentar upplevas som olämplig. På din egen tidslinje kan du dock radera både inlägg och kommentarer som du inte vill att andra ska se.
Klicka på ditt profilnamn högst upp på sidan för att komma till din tidslinje.
Bläddra ner tills du hittar det inlägg eller statusuppdatering du vill ta bort. Se om det är lämpligt att behålla det.
Klicka på de tre punkterna (…) i övre högra hörnet av inlägget. Välj "Ta bort" och bekräfta sedan genom att klicka "Ta bort" i popup‑fönstret. Inlägget raderas från din tidslinje.
Logga in och gå till din profil som i föregående steg.
Hitta inlägget eller bilden som innehåller kommentaren du vill radera.
Klicka på de tre punkterna (…) bredvid kommentaren och välj "Ta bort". Kommentaren tas bort omedelbart.
Ta bort ditt Facebook‑konto permanent Om du vill skydda din integritet kan du radera ditt Facebook‑konto för alltid. När kontot har raderats kan det inte återaktiveras, och all information – vänlistor, meddelanden, bilder och annan data – tas bort permanent från Facebooks servrar. Det finns två alte
Steg för att söka i dina egna inlägg på FacebookOm du ofta använder Facebook och vill hitta ett gammalt inlägg, kan du snabbt söka direkt i ditt konto med hjälp av webbläsarens inbyggda sökfunktion. Följ stegen nedan:Logga in på ditt Facebook-konto.Klicka på ditt namn i vänstermenyn för att öppna di
Facebook låter dig permanent ta bort alla inlägg du har gjort på nätverket. Processen raderar helt innehållet från Facebook. Du kan även ta bort inlägg som andra har gjort på din tidslinje. Inlägg från andra som inte ligger på din tidslinje kan inte raderas, men du kan dölja uppdateringen och ta bor