Datornätverk
Att blockera en annan användare hindrar dem från att se din tidslinje, ditt personliga profil och de bilder du laddar upp på tidslinjen. Du kan också inte se samma information om den blockerade användaren. Blockeringen stoppar dock inte andra användare från att tagga dig, eller från att ta bort taggar från bilder som andra har delat.
När du blockerar en användare försvinner deras namn från dina egna personliga bilder. Samtidigt försvinner ditt namn från andra användares bilder där du tidigare var taggad. Bilden förblir i din och deras album, och gemensamma vänner kan fortfarande se bilden och lägga till nya taggar. Det är alltså möjligt för någon annan att tagga den blockerade personen, även om du inte ser taggen.
Taggarna på bilder där både du och den blockerade personen är taggade förblir synliga. När du tittar på bilden kommer taggarna att visas, men länken till den blockerade användarens profil fungerar inte. Du kan dessutom läsa kommentarer som den blockerade personen lämnar på bilderna i gemensamma vänner.
Om du är taggad på en bild tillsammans med den blockerade användaren kan du ta bort din egen tagg. Gå till din aktivitetslogg, välj "Bilder", klicka på bilden du vill ändra och välj sedan "Rapportera / Ta bort taggar". Välj alternativet "Ta bort taggar" och klicka på “Spara”. Bilden förblir, men du kommer inte längre att vara taggad.
Blockerade användare kan fortfarande synas i vissa delar av Facebook. Meddelanden som skickades före blockeringen är fortfarande synliga. Du kan också ta emot gemensamma meddelanden, träffa den blockerade användaren i grupper, evenemang eller spel och appar som drivs av tredje part.
Idéerna bakom kändis-liknande-generatorer är roliga sätt att jämföra dig själv med berömda personer. Flera webbplatser erbjuder tjänsten helt gratis, bland annat MyHeritages ansiktsigenkänningsverktyg, FaceDouble och PicItUp. För att få bästa resultat bör du följa några enkla steg på varje sida.Välj
Facebook erbjuder ingen inbyggd funktion för att dekorera bilder. Du kan därför använda en extern webbtjänst, som Picnik, för att lägga till text, stickers och ramar. Picnik är gratis för grundläggande redigering och låter dig importera bilder direkt från ditt Facebook‑konto, dekorera dem och sedan
För många av de miljoner Facebook‑användarna är det en del av vardagen att hålla kontakten med vänner och familj, planera händelser och dela bilder. Det kan därför vara förvirrande när någon väljer att inaktivera sitt konto, men det finns flera anledningar. Integritet En av de vanligaste anledningar